Branche: Verenigingen

Verenigingen

Iedere vereniging is continue op zoek naar sponsoren. Het is lastig genoeg om extra inkomsten te genereren als vereniging. 

DEAL2Partner geeft u de mogelijkheid om de inkomsten van uw vereniging sterk te laten groeien.

 

Als u partner wordt van DEAL2Partner krijgt u de beschikking over uw eigen online portaal en een op maat gemaakte landingspagina. Uw leden kunnen gebruik maken van de vergelijkingen op uw eigen website en u ontvangt een aantrekkelijke commissie van elk lid van de vereniging die een abonnement afsluit bij één van onze partners via uw website. 

 

Voor een vereniging van 1.000 leden kan dit voordeel al snel oplopen tot 

€ 10.000,– per jaar zonder dat u kosten hoeft te maken. Uw leden kunnen voordeel halen als ze besluiten over te stappen op het gebied van stroom, Gas, tv, iptv, glasvezel , internet , bellen., mobiel.

 

Tags: reseller worden bespaaradviseur, bespaaradviseur reseller, bespaaradviseur partner worden, bespaaradviseur portaal, partner portaal bespaaradviseur, ontzorgen bespaaradviseur, bespaaradviseur partner, reseller internet, reseller alles in een, partner internet, partner alles in een, reseller internet en tv, partner internet en tv, reseller zakelijk internet, partner zakelijk internet, partner zakelijk energie, reseller zakelijk energie, reseller zonnepanelen, partner zonnepanelen, reseller sim only, partner sim only, reseller telecom, partner telecom, reseller zakelijk telecom, reseller led verlichting, reseller zakelijk led verlichting, reseller watervoorziening, zakelijk reseller internet worden, zakelijk partner internet worden, iptv, voip reseller, iptv reseller, iptv wholesale, energie wholesale, telecom wholesale, zakelijk voip, zakelijk glasvezel, wholesale glasvezel, minder, minder.nl, nutsvoorziening, nutselect, nuts, easynuts, partner voip, partner glasvezel, contractportaal, salesview, salesviewpro

Stel hier je vraag

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.

DEAL2Partner is dé partner voor adviseurs, wederverkopers, retailketens, en e-tailers.

DEAL2Partner verbindt jouw verschillende saleskanalen. Het voegt tools samen en geeft iedereen het meest volledige inzicht in het verkoopproces.

Kennis & ervaring

De kennis van verschillende branches versterken elkaar enorm. Wij bestaan inmiddels 10 jaar, maar blijven altijd leren en innoveren. Af bestaat niet.

Whitelabel

Bouw je eigen merk met onze whitelabel portaal. Als jouw partner kunnen we sterke whitelabels maken en implementeren.

Real-time inzicht​

Salesdashboard met realtime inzicht. Combineer dat inzicht met historische gegevens en je weet of je bedrijf op dit moment beter, slechter of even goed presteert als vorige week

Leverancier en providers​

De proposities op ons portaal zijn afkomstig van talloze grote en kleine leveranciers en providers. ​

Koppelingen

We automatiseren graag. Het voorkomt fouten en zorgt ervoor dat er tijd en geld bespaard kan worden.

Marktleider​​

Een van de marktleiders op het gebied van online distributie portalen en alle expertise in eigen huis met een uniek netwerk in de markt

Wat kunnen wij voor u doen?

Naast het adviseren ligt onze kracht tevens in het implementeren van de procesgeoriënteerde adviesconcepten. Bovendien bieden wij een breed pakket van diensten en services aan. Als een betrouwbare partner proberen wij continue een win-win situatie te creëren volgens de ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit.

Persoonlijk betrokken

Bij DEAL2Partner hebben we écht persoonlijke aandacht voor u. Wij denken op een proactieve manier met u mee en behalen zo samen het beste resultaat.

Toekomstgericht

Bij DEAL2Partner denken we altijd vooruit. Enerzijds door voorop te lopen 

op het gebied van automatisering en anderzijds door in onze dienstverlening rekening te houden met wat iets betekent voor de toekomst.

Trainingen

De kwaliteit van sales vinden we bij DEAL2Partner erg belangrijk. 

Daarom investeren we ook veel in kennis. Naast de benodigde productkennis bieden we ook salestraining aan.

Boost je onderneming

Dankzij jouw platform houd je meer tijd over voor de zaken die er écht toe doen. Zo boost je de groei van jouw organisatie.

Meer dan 700 partners!

DEAL2Partner is één van de grootste distributeurs van Nederland.
DEAL2Partner levert uitsluitend aan partners.


Als partner krijgt u toegang tot een
persoonlijk account en dashboard. Hiermee kunt u
providers/leveranciers vergelijken en direct contracten afsluiten. Op uw dashboard kunt u de status van uw aanvragen volgen en de
vergoedingen bekijken per productgroep. 

Tevens is het mogelijk dat wij uw klanten ontzorgen op dit gebied. Neem hiervoor contact met ons op. 

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch